Главная
Блог
Обратная связь
О себе
Лента юмора
Персональный сайт
Александра
Шмалия
Добавить в избранное

RSS-подписка на Блог

Авторский музыкальный онлайн журнал о рок-музыке
http://heavymetalrocknroll.com
Рецензии на рок-альбомы, рок-цитата, концерты, история песни и многое другое





Новое в блоге

Все рубрики - Блог

Подняться на уровень выше Блог

Разделы
музыка
- рецензии
- концерты
фильмы
книги
веб
управление
юмор
разное
спорт
- нба
- футбол
28.12.2013
Луценко та ТНМК на харківському Євромайдані
Раздел: разное
Сьогодні на харківському Євромайдані виступив Юрій Луценко. Один з героїв Помаранчевої революції, колишній міністр внутрішніх справ та політв'язень, що відсидів 1.5 роки вже за правління Януковича, завітав до Харкова, щоб підтримати харківський рух, що за аналогією з київським отримав назву Євромайдан.

За кількістю учасників ці два майдани порівнювати не можна, адже в сучасному Харкові навіть декілька сотень сміливців, що відкрито виступили проти влади, вже дуже багато. Зазвичай мешканці нашого міста висловлюють свій протест на кухні або в інтернеті. І в принципі мають рацію, оскільки важко бути хоробрим в місті, що його головні чиновникі відкрито пропагують нетерпимість до людей з іншою точкою зору, ніж у них. І навпаки, можна спалювати автомобілі євромайдінівці, та навіть різати їх самих, оскільки заздалегідь відомо, що батьки міста тебе відмажуть.

Коли приїхав Юрій Луценко з дружиною, вони одразу ж отримали порцію зеленки на свої обличчя. Юрію дісталось найбільше за всіх і він став схожий на героя з фільму Аватар.

Нападників міліція затримала на місці та відвела на інший бік вулиці. Зражу їх оточив натовп і ще довго не розходився, незважаючи на заклики ведучих лишити цю справу міліції, та незаважати їй виконувати свою роботу.

Про те, що сказав Луценко можна прочитати в новинах, зауважу лише, що нажаль для збагнення очевидних речей йому знадобилося ув'знення. Українці для перемоги над корумпованою владою перш за все повинні об'єднатися між собою та знайти шляхи до примирення, щоби "східняки" та "западенці" попри різне минуле отримали шанс на спільне українське майбутнє. Якщо і коли це відбудеться, ніяка влада не сможе стати наперешкоді волі народу.

Потім на сцені з'явилися Фагот та Фоззі та під мінусовку заспівали декілька пісень ТНМК. На відео під час їх виступу зліва можна побачити натовп, що супроводжув Юрія Луценко, який ходив по майдану та роздавав стрічки, як звичайний волонтер.


Головна сцена харківського Євромайдану


Євромайдан чекає на Луценка


Нападникі в руках міліції, оточені митингувальниками


Юрій "Аватар" Луценко


Фагот та Фоззі




Трошки пізніше сьогодні виявив неприховану рекламу Євросоюза в дитячому магазині "Антошка". "Украинского выбора" на них немає.

 
 
Оставить комментарий
Комментарии могут оставлять только зарегистрированные пользователи
Зарегистрироваться или Войти
 
Форум | Архив файлов

Shmaliy © 2021-2023